Over
Miss Fixit

Bij Miss Fixit zoeken we naar oplossingen…
gaat het niet linksom, dan rechtsom!

Wie is Miss Fixit

Tamara = Miss Fixit… Jaren geleden toen ik nog op kantoor werkte, ontstond mijn bijnaam Miss Fixit. Als webmaster beantwoordde ik de vragen van mijn collega’s, zocht oplossingen voor onverwachte problemen en probeerde met zo weinig mogelijk middelen zo veel mogelijk te doen met de techniek die op dat moment achter de website zat. Ik vond het een sport om te zoeken naar oplossingen, naar de grenzen van de techniek die op dat moment in de website zat. Mijn motto is, kijk vooral naar de dingen die je wel hebt en kijk wat je daarmee kan bereiken.

Vandaar ook dat ik Miss Fixit gestart ben… ik heb gekeken naar wat ik wel heb en wil. Het is voor mij belangrijk dat ik mijn werk kan uitvoeren, waar en wanneer ik dat wil. Natuurlijk zijn er altijd deadlines, maar ik wil niet vastzetten aan tijden van 9-5. Ik houd van ontdekken, dat kan dichtbij zijn maar ook verder weg… gelukkig kan mijn laptop mee & is er tegenwoordig bijna overal internet te vinden. Dus geen zorgen… ik zorg dat ik altijd bereikbaar ben voor jou!

Miss Fixit helpt ondernemers met het online brengen van hun bedrijf of helpt bij jouw online bedrijf uitbouwen. Wil je kennismaken? Dat kan! Via de mail, of via een kennismakingsgesprek, kies vooral wat voor jou comfortabel voelt.  

Andere activiteiten

Naast online techniek heb ik diverse andere passies: Aerial Yoga & Hoop Dance. Doordat ik altijd op zoek ben naar oplossingen, is mijn hoofd soms te druk. Het antwoord hierop vond ik in Aerial Yoga, de perfect combinatie tussen speelsheid en yoga. Probeer jij maar eens ondersteboven te gaan hangen en nog een hoofd vol gedachten hebben…

Via Aerial Yoga kwam ik in aanraking met Hoop Dance… Ja, dansen met een hoepel. Nee, een kinderhoepel is niet geschikt, maar gelukkig zijn er vele danshoepels tegenwoordig op de markt. De perfecte manier om meer uit je hoofd te gaan en in je lichaam te komen.

In beiden geef ik les omdat ik het belangrijk vind dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te bewegen op een manier die voor hen fijn is. Voor mij gaat het niet er niet om dat je MOET sporten, maar dat je iets voor jezelf vindt waar jij je beter door voelt.